BKT pristato kroviniams vežti skirtas padangas POWERTRAILER SR 331: naujasis modelis yra ilgaamžis ir leidžia taupyti degalus

BKT pristato kroviniams vežti skirtas padangas POWERTRAILER SR 331: naujasis modelis yra ilgaamžis ir leidžia taupyti degalus

13.06.2024

BKT pristato kroviniams vežti skirtas padangas POWERTRAILER SR 331: naujasis modelis yra ilgaamžis ir leidžia taupyti degalus

Šios Indijos tarptautinės bendrovės BKT gaminamos radialinės padangos su vientisu metaliniu kordu sukurtos vežti žemės ūkio krovinius

Serenjas (Italija), 2024 metų balandžio 23 diena

Bendrovė BKT, pirmaujanti bekelės padangų gamintoja, oficialiai pristato radialines padangas su vientisu metaliniu kordu POWERTRAILER SR 331. Šios padangos, apie kurių gamybos pradžią buvo pranešta prieš kelis mėnesius, taps dar vienu bendrovės produktų flagmanu ir papildys gausų, 3600 vienetų viršijantį, bendrovės modelių asortimentą.

POWERTRAILER SR 331 tai žemės ūkyje laukiama naujovė: šis modelis buvo kuriamas atsižvelgiant į nuolat kintančius priekabų ir automobilinių cisternų savininkų poreikius. Dėl puikių techninių savybių ir aukšto efektyvumo šio modelio padangos puikiai tinka kroviniams vežti.

„Padangos POWERTRAILER SR 331 — tai puikus inovatyvus produktas, kurio savybės ypač pasiteisina keliuose. Šios padangos viršija mūsų lūkesčius ir atspindi bendrovės BKT siekį siūlyti tik aukščiausios kokybės produktus. Pradėdami šių padangų gamybą mes siekėme maksimaliai atliepti galutinių naudotojų lūkesčius. Palyginti su analogiškais rinkoje siūlomais sprendimais, POWERTRAILER SR 331 padangos išsiskiria ne tik ilgaamžiškumu ir patvarumu, bet ir leidžia taupyti degalus. Tai teigiamai veikia aplinką“, — aiškina BKT gamybos ir technikos skyriaus vadovas Piero Torassa.

Be to, naujosios padangos pasižymi puikiu eigumu, todėl dirva yra mažiau sutankinama ir mažiau pažeidžiama, išsaugoma jos struktūra. Mažesnis pasipriešinimas riedėjimui leidžia sumažinti degalų sunaudojimą, taigi, ir su tuo susijusias išlaidas.

Dar viena išskirtinė modelio POWERTRAILER SR 331 savybė yra išskirtinis stabilumas, taip pat važiuojant dideliu greičiu ir sudėtingose situacijose, kaip antai posūkiai ar kelio ruožai, kuriuose judėjimas vyksta ratu, t. y. kuriais važiuojant apkrova iš esmės persiskirsto. Dėl vientiso metalinio kordo konstrukcijos padangų savybės nepablogėja net kai vežamas itin sunkus krovinys. Ypatinga šoninės sienelės konstrukcija su išsikišančia briauna teikia patikimą apsaugą nuo smūgių ir trinties, o šešiabriaunis bortas su sutvirtintu žiedu užtikrina nepriekaištingą padangos padėtį ant ratlankio.

Taip pat verta pažymėti šių padangų privalumus, kuriuos netruks įvertinti operatoriai, konkrečiai, išskirtinį komfortą ir tolygią eigą net didelės drėgmės sąlygomis, kuriuos užtikrina daugiablokis protektoriaus raštas. Be to, protektoriaus raštas lemia tolygų nusidėvėjimą ir mažina traktoriaus skleidžiamą vibraciją.

POWERTRAILER SR 331 — tai puikus BKT inovatyvių sprendimų pavyzdys, kuris patvirtina bendrovės pažangą į aukštus, su žemės ūkio krovinių vežimu susijusius, reikalavimus atitinkančius modernius sprendimus orientuotų tyrimų ir konstravimo srityje.